U Optiprint-u je mesec maj posvećen ženama i važnosti njihove uloge u kompanijama.

Ovog meseca ističemo jednakost i poboljšanju svih zaposlenih. Međutim, budući da su žene i dalje često na meti, želimo naglasiti vrednost emocionalne inteligencije i finoće u radu, koje su u proseku malo zastupljenije kod žena.

U proseku, žene učinkovitije pomažu u oblikovanju stabilne organizacijske kulture i često su uspešnije u razumevanju pojedinačnih situacija i potreba i postizanju dijaloga.

Mesec žena u kompanijama. Odakle ideja?

Tokom posljednjih dvadeset godina, sve je više zemalja radilo na promociji učešća žena u kompanijama, jer se veruje da to doprinosi ekonomskom rastu zemalja, posebno na pozicijama na kojima se donose odluke. Očekuje se da će žene preduzetnice i menadžeri, čiji udeo polako raste, pokazati nove perspektive za razvoj kompanija svojim načinom upravljanja i vođenja, što dovodi do novih prilika, uspešnog poslovanja i otvaranja novih radnih mjesta. Istraživanja pokazuju da kompanije  sa većim udelom žena na rukovodećim pozicijama imaju bolje finansijske rezultate i u proseku postižu veći poslovni uspjeh. (Izvor: FCEM, Svetska federacija žena preduzetnica)

Svaka je žena važan deo mozaika

Ne samo u upravljanju, već i na svim pozicijama u kompanijama, žene su izuzetno važne, pa smo u Optiprintu odlučili svakoj ženi ponuditi posebnu pogodnost, besplatno korištenje all-inclusive usluge štampe i skeniranja do kraja maja (vidi dolje) za više informacija).

Pozitivan primer je najbolja inspiracija

U Optiprint-u takođe nastojimo promovisati rad ženskog dela tima, počevši od sastava tima, postizanja različitosti, uspešnog razvoja organizacijske kulture i promovisanja ravnopravnosti unutar kompanije. Uprkos činjenici da Optiprint posluje pretežno u tehničkom sektoru, zapošljavamo 30% žena, a nemali broj ih je zaposleno u proizvodnji i tehničkoj podršci.

„Verujemo da je raznolikost koju stvaramo širenjem franšiznog tima Optiprint-a  ono što nas vodi u našem radu. Otkrili smo da rodna ravnoteža doprinosi pronalaženju organizacijskih rešenja, boljim inovacijama, a samim tim i većem uspehu na radnom mjestu“, kaže Tamara B., direktorka razvoja franšize.

U Optiprint-u žene rade i tehnički posao

Jeste li znali da vaše tehničke nedoumice na daljinu rešava naša zaposlenica Maja O. koja pored svog informativnog znanja ulpšava dan kroz smeh svima koji zatraže pomoć? Željeli bismo u budućnosti videti još veću raznolikost u timu. Možda će nam se jednog dana pridružiti i ženski serviser na terenu i bile bismo vrlo srećne.

Zadovoljstvo u organizaciji započinje skladom svih, ne samo žena

Za Optiprint je maj simboličan za mesec ljubavi i razvoja skladnih odnosa. To je zato što su skladni odnosi u našem poslu uslužne delatnosti  ključ uspjeha. U Optiprintu težimo razvoju stabilnih odnosa, ne samo unutar organizacije, već nam je važno da zaposleni budu ispunjeni i u svom ličnom životu. Zbog toga cenimo ravnotežu između ličnog i profesionalnog života.

„U Optiprintu zagovaramo i potstičemo ravnotežu između poslovnog i privatnog života, jer shvatamo da samo oni koji imaju i privatnu sferu života mogu istinski uspeti na poslu. Dokazano je da su takvi zaposleni motivisaniji, posvećeniji i produktivniji, kao i nasmejani, što značajno utiče na pozitivnu klimu u kompaniji. „Živa K., službenik za kadrove.

Samo srećni zaposleni mogu “osigurati bezbrižno” štampanje

U Optiprintu verujemo da se uravnotežena unutrašnja  kultura odražava i spolja. Verujemo da samo srećni zaposleni mogu našim korisnicima pružiti bezbrižno, visokokvalitetno iskustvo,odnosno prodajni tim ili tehnička podrška koji su u svakodnevnom  kontaktu sa korisnicima. Atmosfera u  Optiprintu  je pozitivna. Tim čine motivisani i pozitivni zaposleni koji prepoznaju mogućnosti i pokušavaju zadržati osmeh na licu čak i u kriznim vremenima.

I vama ulepšavamo dan osmehom

Pozitivan stav zaposlenih u Optiprintu primećuju i korisnici koji direktno stupaju u kontakt sa nama. „Primamo sve veći broj poziva, e-mailova i objava na društvenim mrežama o ljubaznosti i osmesima Optiprintovog servisnog i prodajnog tima. Drago nam je što nas korisnici prepoznaju i cene energiju koju naš tim daje.“ Živa Lacko, menadžer franšize.

U Optiprintu nastojimo pružiti “bezbrižno” korisničko iskustvo. I samo zato što duboko verujemo u to postižemo tako pozitivan odgovor korisnika i gradimo dugoročne odnose.

Mesec žena u Optiprintu donosi prednosti. Ovaj put, samo za žene.

Uprkos činjenici da promovišemo jednakost oba pola, a time i sve zaposlene, odlučili smo izdvojiti žene tokom meseca maja i podržati ih sveobuhvatnom uslugom “bezbržnog” štampanja. Odlučili smo da korisnici mogu isprobati štampač besplatno do kraja maja 2021. godine.

Optiprint-ov Mesec žena u kompanijama paket  iznajmljivanje štampača uključuje:

  • BESPLATNO korištenje višenamenskog uređaja do KRAJA MAJA 2021
  • BESPLATAN “Neprekidni” kertridž sa bojom
  • BESPLATNA isporuka uređaja i BESPLATNA instalacija
  • Štampanje i kopiranje u boji
  • Neograničeno skeniranje
  • Skeniranje una email , Wi-Fi i USB povezivost
  • Sveobuhvatna podrška i BESPLATNA usluga

Ne propustite ovu sjajnu priliku Optiprinta!

Iskoristite ponudu i pošaljite zahtev na ovom linku. U polje „Promo kod“ unesite „Mesec žena u kompanijama„.

Ponudu možete ugovoriti i pozivom prodajnog savetnika Optiprinta. Nazovite nas na 032/512-10-12. Svoj zahtev možete poslati i na e-mail adresu prodaja.ca@optiprint.rs. Uključite temu „Mesec žena u kompanijama“ u e-mail.

Želimo vam mesec nadahnut sa  ljubavlju!

* Ovde su navedeni termini i uslovi promocije Meseca žena u kompanijama.

** Ponuda važi  od 1.5.12021. do 31.5.2021. Za svaki dodatni zakupljeni novi uređaj. Promocija se ne odnosi na fleksibilne kratkoročne najmove ili TO -GO štampače.