Prosečni deo svake kompanije troši do 15% svog vremena za rešavanje problema povezanih sa štampačima i multifunkcijskim uređajima.

Ako imate vlastite štampače, sigurno ste se suočili s neugodnim zadatkom pronalaska, naručivanja i zamene odgovarajućih kertridža ili pronalaženja upustava na internetu kada   štampač“blokira“.

Sve to nosi dodatne troškove i, što je najvažnije, oduzima nam već ograničeno vreme.

Za efikasne procese u kompanijama, organizacijama, obrazovnim ustanovama, štampanjem se mora upravljati što je moguće efikasnije. Međutim, mnogi pojedinci i dalje zanemaruju važnost celovitog pristupa upravljanju štampačima  i multifunkcijskim uređajima.

Stampačima je potrebno redovno  i kvalitetno održavanje , kada su u pitanju problemi sa upravljačkim programima/ drajverima, kompatibilnosti softvera ili problemima  sa  štampanjem  i skeniranjem.

Problemi sa štampom ne bi trebali biti vaš prioritet. Dopustite tehničkim stručnjacima Optiprint da se brinu za sve i pametnije koristite svoje vreme i budite posvećeni vašem poslu.

U Optiprint-u se ponosimo što u jednom radnom danu obavimoi više od 95% naših servisnih usluga na štampačima  i što obavimo sve hitne usluge servisa za 4 radna sata.

Naš tim za tehničku podršku reaguje ogromnom brzinom kako bi se osiguralo nesmetano poslovanje.

„Danas se više od 30% problema rešava na daljinu, telefonom ili putem Teamviewera, koji naše tehničare povezuje s računarom klijenta“, kaže Žan Verbič, šef slovenskog odjeljenja za tehničke proizvode Optiprint, d.o.o.

Optiprint-ov tim za tehničku podršku teži kontinuiranoj obuci u skladu s najnovijim dostignućima u polju štampanja, ne samo u hardveru već i u softveru. Problemi s preuzimanjem ispravnih upravljačkih programa/drjvera  i povezivanjem štampača sa računarom ili mrežom su stvar prošlosti.

Efikasna servisna  usluga osigurana je i primenom aplikacije Mighty Fields koja našim tehničkim stručnjacima daje uvid u dosadašnje servisne intervencije. To im omogućuje brže i kvalitetnije servisiranje uređaja. Oni sa svakom uslugom obavljaju i preventivni pregled uređaja.

Dakle, ako želite potpuno bezbrižno  štampanje i eliminisati gubljenje vremena i dodatne troškove, mi smo prava adresa za vas.

Ako želite sami videti kvalitet naše usluge, nudimo vam besplatan probni period korišćenja uređaja. Ovde naručite besplatno probno razdoblje korišćenja uređaja.