Verovatno ste se u nekom trenutku našli u situaciji da vam je potreban štampač ili multifunkcijski uređaj na kraće vremensko razdoblje? U Optiprint-u nudimo klijentima mogućnost kratkoročnog iznajmljivanja štampač a na ograničeno vreme.

Ako vam je potreban štampač  za kraće vremensko razdoblje, ali želite izbeći velika početna ulaganja kupovine  štampača i kertridža, možete ga iznajmiti na određeno vrijeme u Optiprint, doo.

Mnoge kompanije i pojedinci nam se obraćaju kada imaju potrebu za štampačem, za određeni projekat, događaj ili zbog povećanog obima poslovanja.

Prednosti kratkoročnog najma

Napredne funkcije štampača

Kratkoročni najam štampača pruža vam niz naprednih funkcija koje su vam potrebne za optimizaciju vašeg rada:

  • dvostrano štampanje u boji i skeniranje
  • skeniranje na e mail
  • Wi-fi i USB veza
  • kompatibilnost sa Windowsom, MacOS-om, Linuxom
  • brzina štampača 35 stranica / min

Tehnička podrška

Iskusni tim za tehničku podršku Optiprint osiguraće kompletnu instalaciju, postaviti odgovarajuće upravljačke programme/drajvere  i povezati štampač s računarom.

Za stalnu podršku i sva pitanja koja imate, možete se pouzdati u stručnjake u našem call centru koji su vam uvek na raspolaganju.

Isplativo / povoljno štampanje u boji

Štampač se može iznajmiti  na najmanje mesec dana.

Iznajmljivanje  štampača drastično smanjuje početne troškove kupovine štampača, kertridža ,drugih rezervnih delova i troškove popravke i održavanja koji biste imali sa vlastitim uređajem.

Kućna dostava

Naši obučeni prodajni savetnici rado će vam savetovati koji uređaj najbolje odgovara za vas, te će sa vama dogovoriti o svim vašim mogućnostima preuzimanja ili isporuke štampača . Za više informacija slobodno nas kontaktirajte putem online obrasca.