Optiprint nudi kompletno ekološko I jednostavno  rešenje za štampu za svako radno okruženje. Uz našu uslugu nudimo jednostavnu/sigurnu  upotrebu, kontrolu troškova. U nastavku predstavljamo deset razloga zbog kojih je prikladno koristiti uslugu Optiprint i postati dio kružne ekonomije sa nama.

1. Pouzdan poslovni partner

Pouzdan smo poslovni partner sa dobijenim Bisnode certifikatom izvrsnosti. Integritet rada je jedna od najvažnijih smernica za nas. Nastojimo održavati dobre poslovne odnose sa našim partnerima i održavati tradiciju u ispunjavanju AAA standarda.

2. Jednostavna i sigurna štampa

Vodimo se težnjom da ponudimo besprekornu i optimalnu uslugu štampe: lagano za korišćenje, pouzdano i pristupačno. U Optiprintu imamo dobar tim podrške koji se brine za bezbrižno iskustvo svakog (potencijalnog) klijenta koji radi s nama. Kod nas korisnik ne doživljava bilo kakve probleme što se tiče štampe. Mi vodimo računa o svemu, a kertridž nikada nije „prazan“.

3. Isplativost

Svojom vlastitom tehnologijom uklonili smo troškove koji se javljaju dodatnom nabavkom kertridža i uspeli  smo osigurati kvalitetnu  štampu  u boji po pristupačnoj ceni. Iznajmljivanjem uređaja  kod nas kompanije smanjuju mesečne troškove, jer su sve usluge i kertridži  uključeni  u fiksni mesečni najam. Pre sklapanja ugovora nudimo i besplatan i neobavezujući testni period i besplatnu instalaciju štampača.

4. Poznavanje lokalnog tržišta

Sedište firme Optiprint Rent d.o.o.nalazi se u Čačku, gde imamo vlastiti sektor za razvoj, usluge, prodaju i administrativne usluge. Mi vodimo brigu o klijentima iz cele Srbije. Dakle, jednim “krovnim” ugovorom, firmama koje posluju na različitim lokacijama putem svojih poslovnih jedinica možemo ponuditi jednaku pouzdanu bezbrižnu uslugu štampe.

5. Svet ekološke štampe u boji

U Optiprintu smo postavili novi standard vlastitim razvojem i stvorili svet ekološkog štampanja u boji. Naš vlastiti napredni sistem za skladištenje omogućava da štampači dobijaju kontinuirano snadbevanje bojom, drastično smanjujući broj otpadnih kertridža  i tonera. Kroz “život” štampača, bez obzira na količinu štampe, ne bacamo nijedan set kertridža! Od 2010. reciklirali smo otprilike 820 000 kertridža  i postigli izvanredan rezultat  povećanja od   50-puta većeg obima  štampe  po uređaju nego što je inače.

6. Tehnička i informativna podrška

Zbog našeg naprednog franšiznog modela, poslovni partneri, bez obzira na lokaciju i poslovnu organizaciju, dobijaju potpunu tehničku podršku u slučaju komplikacija. Optiprint tim uvek je dostupan u slučaju pitanja i rado će uputiti i informisati korisnike. U slučaju kvara na štampaču, naši korisnici ne gube vreme i energiju, jer naši serviseri otklanjaju kvar u najkraćem mogućem roku.

7. Tehnologija i razvoj

Nudimo Optismart tehnologiju štampe koja osigurava nesmetan i besprekoran rad uređaja. Razvili smo informacijski sistem koji se odnosi na aplikaciju Mighty Fields, kojom pružamo dijagnostiku, preventivni pregled i efikasnu uslugu održavanja štampača. Tokom 10 godina razvili smo preko 20 sistema koji omogućuju kontinuirano snadbevanje bojom i efikasnu razmenu  informacija na različitim multifunkcionalnim uređajima. Vizija našeg razvoja je vršenje redovne preventivne dijagnostike na svim uređajima, te kroz tehničku podršku u potpunosti otkloniti mogućnost kvarova. Korisnik ne bi smeo  ni primetiti  potrošnju boje. Čak i pre nego što postoji potreba za pozivom, naši tehničari reaguju , posjećuju klijenta ,servisiraju  uređaj i osiguravaju jednostavnu/bezbrižnu štampu.

8. Izvrsna usluga klijentima

Svrha Optiprint usluge je pružanje jednostavne /bezbržne usluge štampe. Nastojimo poboljšati zadovoljstvo naših kupaca. Želimo korisnike informisati o efikasnoj štampi, a ujedno im pružiti jedinstveno iskustvo prvog kontakta sa nama. Srećni smo da saslušamo njihova iskustva i ideje za poboljšanje. U slučaju problema, reagujemo  odmah i rešavamo ga. Sa sigurnošću možemo tvrditi da svi sektori  naše kompanije teže nadmašiti očekivanja naših korisnika i pružiti jedinstveno iskustvo.

9. Organizaciona struktura Optiprint

Organizaciona struktura Optiprint: Naša franšizna grupa zapošljava preko 140 ljudi koji se svakodnevno trude pružiti najbolju uslugu. Optiprint beleži  10 godina agilnog i pouzdanog rada. Inspirišemo  timski duh sa puno zajedničkog i korektnog rada, međusobne komunikacije i organizacije teambuilding događaja.

10. Planiranje troškova

Dizajnirali smo poslovni model koji našim korisnicima nudi najbolji pregled troškova štampe, koji se smanjuju  štampom u boji. Osim novca, Optiprint korisnici štede i vreme.

Iznajmljeni štampač  Optiprint može se koristiti u sve svrhe štampanja. Možete se odlučiti za kratkoročnu ili dugoročnu saradnju. Nudimo jednostavno/bezbrižno štampanje u boji kako privatnim tako i poslovnim korisnicima. Ako se želite uveriti u kvalitet naše usluge, prijavite se na potpuno neobvezujuće besplatno probno razdoblje i „štampajte“ sa nama.