Leto je vreme kada se mnoge kompanije suočavaju sa nešto manjim obimom posla.
Da li je vaša kompanija jedna od njih? Ne gubite vreme, iskoristite ga za unapređenje. Predstavljamo vam korake koji vode ka boljoj organizaciji i efikasnosti u vašoj kompaniji. Postavite čvrste temelje i pripremite se za nove izazove koje donosi jesen.

1. Planiranje i postavljanje ciljeva
Leto je idealno vreme za procenu ostvarenih ciljeva i postavljanje novih. Proverite da li ste ostvarili ciljeve postavljene za prvu polovinu godine i analizirajte šta bi moglo da se unapredi. Zatim postavite nove ciljeve za drugu polovinu godine i pripremite plan za njihovo ostvarenje.

2. Optimizacija troškova
Pregledajte sve mesečne i godišnje poslovne troškove. Potražite oblasti gde se mogu ostvariti uštede, na primer promenom dobavljača, poboljšanjem organizacije nabavke ili korišćenjem energetski efikasnije opreme.

3. Uvođenje bolje organizacije
Leto je takođe vreme za pregled organizacionih procesa. Razmotrite poboljšanja u komunikaciji, praćenju zadataka, saradnji i upotrebi alata za upravljanje projektima. To može povećati produktivnost zaposlenih i efikasnost rada.

4. Obuka zaposlenih
Iskoristite smanjen obim posla zaposlenih tokom leta i ponudite im obrazovanje i obuku. Pružite im priliku da učestvuju u radionicama, seminarima ili online kursevima koji će poboljšati njihove veštine i znanje.

5. Digitalizacija dokumenata
Prelazak na digitalno skladištenje i upravljanje dokumentima olakšaće pronalaženje i čuvanje informacija i smanjiti potrebu za fizičkim prostorom za arhiviranje papira.

6. Potpuno upravljanje štampom
Jedan od ključnih koraka ka boljoj poslovnoj organizaciji je efikasno upravljanje štampom. Ova usluga oslobađa zaposlene od nabavke štampača i potrošnog materijala i optimizuje troškove štampe.
Potpuno upravljanje štampom je usluga koju nudimo u Optiprintu.

Iznajmljujemo visokokvalitetne štampače preduzećima. Svi potrošni materijali, toneri i kertridži su uključeni u zakup. Naš tim brine o redovnom održavanju štampača i tehničkoj podršci. Na taj način kompanije mogu osigurati pouzdan rad štampača bez nepotrebnog organizacionog i finansijskog opterećenja.

Troškovi štampe su fiksni svakog meseca, što omogućava kompanijama lakše i predvidljivije planiranje operativnih troškova. Na duže staze, iznajmljivanje značajno smanjuje troškove, jer kompanije troše znatno manje u poređenju sa kupovinom tonera i kertridža. Da li ste znali da kompanije koje iznajmljuju štampače mogu uštedeti do 45% troškova štampanja u poređenju sa korišćenjem sopstvenog štampača?
Potpuno upravljanje štampom se zasniva na efikasnom iskorišćavanju resursa. Ovo je odlična prilika za kompanije da se usredsrede na svoj osnovni posao dok mi održavamo štampače u besprekornom radnom stanju.

U Optiprintu vam nudimo mogućnost da isprobate našu uslugu besplatno. Na ovaj način ćete lično saznati da li potpuno upravljanje štampom doprinosi boljoj produktivnosti i u vašoj kompaniji. Prijavite se besplatan test.

BESPLATNO TESTIRANJE