Septembar donosi kraj letnjeg odmora, početak školske godine i povratak na posao.
Da li nam se to dopada ili ne, leto se polako bliži kraju i vraćamo se redovnom rasporedu. Vraćanje brzom tempu života donosi sa sobom bezbrojne nove obaveze. Obilje posla i priprema izaziva povećani stres među zaposlenima. Zato je od suštinskog značaja da kancelarije funkcionišu bez problema i organizacionih komplikacija. A kada govorimo o optimalnom funkcionisanju kancelarije, jedna od važnih komponenti je svakako štampač. Štampanje sadržaja svakodnevno je neophodan element poslovanja, ali mnoge kompanije žele izbeći nepotrebno opterećenje vlasništvom nad štampačem.
U Optiprintu nudimo iznajmljivanje štampača, što će vam pomoći da izbegnete sve brige oko štampača, istovremeno štedeći dragoceno vreme i novac. Potpuno se brinemo o štampaču, čime oslobađamo zaposlene u vašoj kompaniji. Cilj je da vaša kancelarija nesmetano funkcioniše dok je vaš štampač uvek spreman za vaše potrebe.

Nema više održavanja štampača i kupovine kertridža.

Potpuno upravljanje štampom u Optiprintu smanjuje operativne troškove štampanja kompanija za barem 30%. Kako je to moguće? Usluga iznajmljivanja štampača takođe uključuje održavanje štampača, sve rezervne delove i kertridže. Usluga obuhvata sveobuhvatnu podršku, tehničko rešenje na daljinu i spremnu lokalnu podršku koja istog dana rešava probleme na terenu.

Cena štampe je fiksna i ista je svakog meseca.

Iznajmljivanje štampača Optiprint je fiksni mesečni trošak i ne menja se. To znači da kompanija ne mora brinuti o upotrebi sredstava, jer je račun za štampanje isti svakog meseca. Bez obzira na to koliko je štampano i da li je štampano u boji ili crno-belo. To olakšava predviđanje troškova i njihovo planiranje. Zainteresovani ste da saznate više? Proverite pakete Opti S, Opti M, Opti L.

Tim Optiprint nikada vas neće izneveriti.

Iznajmljivanje štampača pruža potpuni mir i oslobađa korisnika od svih obaveza vezanih za štampač. Tim Optiprinta brine se o vašem štampaču i neće vas izneveriti. Naši savetnici pružaju vam tehničku podršku na daljinu, dok lokalna tehnička podrška rešava izazove na terenu istog dana. Iznajmljivanje štampača je jednostavno: Tehničari Optiprinta vam donose štampač sa kertridžima u boji, priključuju ga, povezuju sa mrežom i spremni ste za bezbrižnu štampu u boji, kopiranje i neograničeno skeniranje.

Optiprint pokriva celu Srbiju. Vaš lokalni serviser je samo korak dalje.

Da li ste znali da je lokalni servisni agent Optiprinta u proseku udaljen manje od 20 km od korisnika? Jedna od najvećih konkurentskih prednosti Optiprinta je lokalna prisutnost, koja nudi visok odziv i razvija lični odnos sa korisnicima. Optiprint nudi uslugu bezbrižne štampe u svim regionima Srbije. Bez obzira na lokaciju i organizaciju poslovanja, korisnici dobijaju visokokvalitetnu instalaciju i servisiranje od lokalnog tehničara.
Septembarska kampanja: kompanije, dobrodošle nazad!
Neka povratak u radno okruženje bude što jednostavniji, a rad u kancelariji teče glatko. Odlučite se za sveobuhvatno rešenje upravljanja štampanjem koje pruža bezbrižnu upotrebu štampača. Pridružite se septembarskoj promociji i iskoristite posebnu ponudu – 20% popusta na iznajmljivanje štampača. Iznajmljivanje štampača će vam uštedeti vreme i novac, dok ćete štampanje obavljati bez problema.
Da bi ulazak u novi poslovni period bio što lakši, nudimo vam 20% popusta kada potpišete ugovor o iznajmljivanju multifunkcijskog uređaja u septembru 2023. godine.

Kampanja „Kompanije, dobrodošle nazad“ uključuje:

20% popusta prilikom iznajmljivanja multifunkcijskog štampača prilikom potpisivanja ugovora u septembru 2023. (Opti S, Opti M ili Opti L)
✅ 7-dnevno besplatno isprobavanje štampača
✅ neograničen kertridž u boji
✅ dostava i instalacija štampača
✅ lokalna servisna podrška na terenu
✅ tehnička pomoć na daljinu
✅ štampanje i kopiranje u boji
✅ neograničeno skeniranje
✅ Skeniranje za e-poštu, Wi-Fi i USB priključak
✅ recikliranje i ekološka komponenta.

 

Ne propustite septembarsku priliku!

Iskoristite septembarsku kampanju i podnesite upit na ovom linku. Unesite ‘Septembar’ u polje za promotivni kod.

Takođe možete razgovarati o ponudi sa prodajnim savetnicima Optiprinta putem telefona. Pozovite nas na 032 512 10 12. Takođe možete poslati upit na prodaja@optiprint.rs. U naslov e-pošte stavite ‘Septembar’.

* Uslovi kampanje „Kompanije, dobrodošle nazad“ navedeni su ovde. Ponuda važi od 1. septembra 2023. do 30. septembra 2023. za iznajmljivanje dodatnog multifunkcijskog uređaja.