Da li sanjate o letnjoj slobodi, posmatrajući plavetnilo mora, svež morski vazduh i sunčeve zrake koji greju vaše lice…?

Naravno, očekuje vas odmor bez briga. Ali da li ste ikada razmišljali o stvaranju bezbrižne letnje atmosfere i u vašem radnom prostoru?

U nastavku, Optiprint vam donosi praktične savete, koji će tokom letnjih meseci doprineti blagostanju u vašoj kancelariji. Osećaj će biti skoro jednako dobar kao na odmoru!

Klima uređaj

Vrući letnji meseci nam donose toplotne talase i bez klima uređaja gotovo je nemoguće biti produktivan! Ohladite se i obezbedite adekvatnu ventilaciju da biste bili fokusirani i opušteni na poslu.

Aparat za ledenu kafu

Ovaj mali aparat čini čuda! Dodajte malo pene i kockice leda iz zamrzivača. Uz odličnu jutarnju ledenu kafu, rad je pravo zadovoljstvo!

Prostor za bezbrižno druženje

Čajna kuhinja ili prostor pogodan za opuštanje. Deset minuta za neformalni razgovor uz jutarnju kafu izmamiće osmeh na lica zaposlenih. A šta može biti bolje od nasmejanih ljudi puni entuzijazma za kancelarijski posao?

Udobna kancelarijska stolica

Lepo držanje tokom leta, bez bolova u leđima je jako bitno. Udobna stolica treba da promoviše pravilno sedenje, da ima točkove i podesivu visinu. Dobra podrška leđima je veoma važna.

Uređen radni prostor

Radi veće efikasnosti, pobrinite se da radni prostor bude što uredniji. Za manje stresa i umirujući efekat, dodajte malo vegetacije u prostor. Ovo će takođe podstaći vašu kreativnost. Da sećanje na odmor ne izbledi prebrzo, odštampajte svoju fotografiju sa letovanja u boji i tako ulepšajte svoju kancelariju.

Besprekoran štampač

Jedan od najvećih problema modernih kancelarija je nepouzdan štampač, koji se obično pokvari baš kada vam je najpotrebniji. Bez brige, umesto da brinete o garancijama i kupovini potrošačkog materijala, prepustite brigu o štampaču nama.

Možete birati između širokog spektra štampača i multifunkcionalnih uređaja. Ali svi imaju jednu zajedničku stvar: BESPLATNO ŠTAMPANJE, KOPIRANJE I SKENIRANJE TOKOM LETA 2022. Odlučite da iznajmite štampač sa Optiprintovim Opti S, Opti M i Opti L paketima i štampajte besplatno celo leto (od 1.7.2022 do 31.8.2022)!

Letnja kampanja uključuje *:
✅ BESPLATNO LETNJE ŠTAMPANJE, KOPIRANJE I SKENIRANJE
✅ Najam štampača ili multifunkcionalnog uređaja
✅ Beskonačni kertridž u boji
✅ Isporuka i montaža uređaja
✅ Štampanje i kopiranje u boji
✅ Neograničeno skeniranje
✅ Skeniranje za e-poštu, uz WIFI ili USB vezu
✅ Sveobuhvatna podrška i usluga

Iskoristite Optiprint ponudu i pošaljite upit na ovom linku. Unesite „BEZBRIŽNO LETO 2022 u polje za promotivni kod.
Naši konsultanti za prodaju su dostupni za pitanja.
Optiprint Srbija – email: prodaja.ca@optiprint.rs, tel: 032 340 410

Želimo vam bezbrižno leto čak i u udobnosti vaše kancelarije!

* Kampanja uključuje inkjet uređaje.