Da li ponekad  na poslu morate raditi nekoliko  zadataka u zadnjem minutu?

… Pripremite dokumente, kopirajte fakture, izveštaje ili specifikacije … a zastoj papira u štampaču  je savršen za vas!!!

Ne brinite … Ne morate doživeti nepotreban stres. Sve što vam treba je smirenost i usresređenost na rešavanje problema!

Moramo biti svesni da i pored nesmetanog rada štampača gotovo uvek se desi  povremeni zastoj papira. Ovo je mehanički problem koji često zavisi  od kvaliteta papira. Ponekad je dovoljno ukloniti zaglavljeni ili zgužvani papir, ali ponekad ta komplikacija ipak ostane malo veća glavobolja.

Za vašu informaciju, u nastavku sledi kratak pregled što treba učiniti i kako sebi možete pomoći ako se dogodi da se  zaglavi  papir.

Vaš Optiprint vodič

Zastoji papira najčešće se javljaju na sledećim mestima:

  • Fioka za papir 1
  • Leva vrata štampača

1. Fioka ua papir 1

Izvucite fioku za papir 1 na levoj strani uređaja (olovka ispod, ispod male strelice, slika broj 1). Zatim pažljivo izvucite zaglavljeni papir, pazeći da ga ne pocepate. Važno je da nijedan delić papira ne ostane zarobljen u štampaču.

2. Leva vrata štampača

Otvorite vrata na levoj strani (pin na vrhu, ispod male strelice, fotografija broj 2). Pažljivo izvucite zaglavljeni papir. Takođe budite oprezni da ne pocepate papir. Ako je moguće, uklonite sve deliće koji su ostali u uređaju.

Međutim, ako niste uspeli ukloniti papir ili mislite da će se štampač oštetiti tokom otvaranja, kontaktirajte nas. Nazovite naš servis na 032 / 512-10-12. E-mail možete nam poslati na servis.ca@optiprint.rs.

Tehničari servisa Optiprint  rado će vam pomoći!

Želimo vam ugodnu i štampu bez problema!

Brza i efikasna usluga kampanije Optiprint

U više od 95% slučajeva servisne zadatke rešavamo u roku jednog radnog dana. Naši ljubazni i efikasni servisni tehničari problem obično rešavaju u roku od četiri sata nakon prijavljenog problema.

Sa obučenim tehničkim timom odgovaramo velikom brzinom i osiguravamo nesmetano poslovanje u čitavoj Srbiji.

Više informacija o lokacijama Optiprinta možete pronaći ovde.

Osiguravanje bezbrižnog štampanja je naša misija, a vaše zadovoljstvo je nagrada za naš rad.