Međunarodni dan žena je globalni praznik koji se obeležava svake godine 8. marta u znak sećanja na kulturna, politička i socioekonomska dostignuća žena . Takođe je centralna tačka u pokretu za ženska prava, skrećući pažnju na pitanja kao što su rodna ravnopravnost, reproduktivna prava i nasilje i zlostavljanje žena.

Dan žena je važan dan za Optiprint. Posebno zato što se ističe značaj žena u uslužnom sektoru, gde preovlađuju muškarci. Optiprint zapošljava do 30% žena, koje rade ne samo u administrativnim i organizacionim odeljenjima, već i u tehničkim odeljenjima, IT konsaltingu i proizvodnji.

U Optiprintu, Dan žena je posvećen poštovanju važne uloge koju žene imaju u društvu i biznisu. Zaposleni u Optiprintu govorili su o značaju različitosti i zadovoljstvu poslom:

„Verujemo da različitost vodi naš rad. Ravnoteža polova pomaže u pronalaženju organizacionih rešenja, razvoju boljih inovacija i posledično više uspeha na radnom mestu“, rekla je Tamara Buhin, menadžer za razvoj franšize.

„Bez obzira na pol i druge kategorije koje ljudi prečesto vole da naglašavaju, od neprocenjive je važnosti biti svestan slobode svojih izbora, kako u ličnom tako i u poslovnom svetu“, Živa Lacko, menadžer franšize.

Optiprint slavi nedelju žena. Zato svim ženama na Dan žena nude posebnu ponudu:

✅ jednomesečna besplatna proba multifunkcionalnog uređaja.
✅ Beskonačan kertridž u boji
✅ Isporuka uređaja i njegova ugradnja sa beskonačnim kertridžom
✅ Štampanje i kopiranje u boji
✅ Neograničeno skeniranje
✅ Skeniranje za e-poštu, Wi-Fi i USB povezivanje
✅ Uključena je sveobuhvatna podrška i usluga
✅ POKLON: Papir za umotavanje

Iskoristite ponudu i podnesite zahtev na ovom linku. Unesite „Dan žena“ u polje za promotivni kod. Ponudu možete dogovoriti i telefonom sa Optiprint savetnicima za prodaju. Pozovite nas na 032 340 410. Vaš zahtev možete poslati i na e-mail adresu prodaja.ca@optiprint.rs. Navedite „Dan žena“ u e-poruci.

Ženska lepota se ne ogleda u njenom licu, već u njenoj duši. Njena strast leži u brizi sa puno ljubavi. A lepota žene raste sa godinama. (Odri Hepbern)

* Promocija važi samo tokom nedelje od 7. marta 2022. do 11. marta 2022. godine.