Zašto izabrati Optiprint zakup, umesto kupovine štampača?

Celovito rešenje

Fiksna mesečna cena najma obuhvata uređaj, instalaciju, brz servis i tehničku podršku, Optiprint sistem i/ili kertridže i dogovoreni broj ispisa u boji ili crno-belih ispisa. Sa savršenom uslugom rasteretićemo vas svih briga vezanih za štampu.

Bezbrižno štampanje u boji

Štampanje u boji obično je 5-8 puta skuplje od crno-belog štampanja. Razvili smo sistem koji je cenu štampe u boji izjednačio sa cenom crno-bele štampe. U vaše poslovanje unosimo boje.

Brz i efikasan servis

Više od 95% servisa obavićemo u istom danu i to na području cele Srbije. Zajedno sa aktivnom tehničkom ekipom, na pozive reagujemo vrlo brzo i garantujemo vam nesmetan rad.

Besplatna proba

Nudimo vam besplatnu i neobavezujuću probu uređaja, na osnovu koje možete da se uverite u kvalitet i prednosti rešenja prilagođenog za vaše poslovanje.

Ekološko rešenje

Zbog sopstvenog razvoja, uređaj potroši, i to bez obzira na količinu štampe, samo jedan komplet kertridža, zato nije potrebno da se oni menjaju. Sa svakim novim poslovnim partnerom smanjujemo broj otpadnih kertridža i tonera, i na taj način čuvamo prirodu.

Garantovana ušteda

Zasnovali smo poslovni model, koji našim poslovnim partnerima omogućava najbolji pregled troškova štampe i istovremeno ih snižava – čak i do 80%. Sa Optiprintom pored novca štedite i vreme.

Bez ugovorne obaveze

Poslovni svet je pun brzih i neočekivanih promena, koje diktiraju prilagodljivost u donošenju odluka, zato vam omogućavamo ugovor bez dugoročne obaveze.

Iznajmljivanje štampača
i multifunkcionalnih
uređaja u boji

Bezbrižno
štampanje u boji

Ekološko rešenje
za svaku kancelariju

Brza i efikasna
tehnička podrška