Naša priča

Kompanija Optiprint, d.o.o. osnovana je 2009. godine, sa namerom kreiranja cenovno dostupnog i za poslovne korisnike bezbrižnog zakupa štampača i multifunkcionalnih uređaja u boji.

Uspešan poslovni model kao i potreba sve većeg broja poslovnih korisnika podstaklo nas je, da organizujemo franšiznu mrežu, kako bi preko naših franšiza pokrili celu Srbiju. Sa našim poslovnim modelom takođe smo prisutni u centralnoj i jugoistočnoj evropi.

Na osnovu dovršenog franšiznog modela naši poslovni korisnici primaju jedinstvenu uslugu, bez obzira na to, gde se oni nalaze i kako imaju organizovano poslovanje. Neprestano smo u potrazi novih, naprednih načina štampe i poboljšanja radnih procesa, koji olakšavaju rad zaposlenih kao i primaoca franšize, a korisnicima nudimo visoko kvalitetnu i finansijski vrlo povoljnu i ekonomski opravdanu uslugu.

Ponosimo se svojim zadovoljnim korisnicima i partnerima sa kojima ubrzan širimo našu zajedničku franšiznu mrežu.

Stvaramo trendove budućnosti

Pouzdanost

Kao prvi na tržištu jugoistočne Evrope, razvili smo i implementirali inovativno rešenje, koje kao rezultat ima ogromno sniženje troškova štampe. Zbog višegodišnjeg iskustva i široke franšizne grupe poznati smo kao pouzdan poslovni partner. Na osnovu dugoročne usmerenosti ka nalaženju optimalnih rešenja štampe, našim poslovnim korisnicima omogućavamo kvalitetne usluge i proizvode, koji su uvek u koraku sa vremenom.

Pošten odnos i kvalitetno partnerstvo

Cenimo i trudimo se da gajimo pošten i korektan odnos prema svim poslovnim partnerima, koji se bazira na međusobnom poverenju i etici. Sa prilagođavanjem pojedinačnim korisnicima i kvalitetnom uslugom stvaramo i zadržavamo zadovoljne poslovne partnere. Poverenje nam je poklonilo više od 2.500 poslovnih subjekata.

Neprekidan razvoj

Stalna poboljšanja i praćenje tehnološkog napretka su strast, koja je u našoj kompaniji prisutna već od samog početka. Zbog razumevanja potreba naših klijenata uspeli smo da stvorimo tim talentovanih stručnjaka, koji svojim svakodnevnim radom poboljšavaju našu uslugu, koja povećava zadovoljstvo kako kod naših korisnika tako i kod poslovnih partnera.

Misija

Iskoristimo poslovnu priliku.

Naša misija je garantovanje kvalitetnog, ekološkog i dostupnog zakupa štampača i multifunkcionalnih uređaja u boji, za sve vrste poslovnih korisnika.

Vizija

Inicijativa i volja vode ka odličnim rezultatima.

Postati i ostati vodeći u svetskim razmerama na području razvoja inovativnih sistema za neprekidno punjenje mastila, kao i na području usluga zakupa štampača i multifunkcionalnih uređaja u boji.

Pitanja i odgovori

Kako mogu postati vaš korisnik?
Popunite formular na sajtu i kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku, da bi se dogovorili za odgovarajući termin besplatne probe.

Šta dobijem sa vašom uslugom?
Fiksna cena zakupa obuhvata uređaj, instalaciju, redovno servisiranje i otklanjanje neispravnosti, tehničku podršku, rezervne delove i potrošni materijal (kertridži itd.) i dogovoreni broj strana u boji ili crno-belih strana. Jedino papir i struja nisu uključeni u cenu zakupa.

Na koji period me ugovor o zakupu vezuje?
Omogućavamo vam ugovor bez dugoročnog vezivanja. Ugovorno vezivanje u nekim slučajevima zavisi od modela zakupa. U primeru kratkoročnog najma (1–3 meseca) računamo 25,00 € (bez PDV-a) + kilometražu, za troškove instalacije.

Kakvo je vreme reagovanja u slučaju neispravnosti?
Više od 95% grešaka, koje nam klijenti jave do dvanaest sati, otklonimo istog dana, dok neispravnosti koje nam klijenti jave posle dvanaest sati otklonimo istog ili najkasnije sledećeg dana.

Kako je sa najmom van Centralne Srbije?
Zajedno sa našom franšiznom grupom pokrivamo celu Centralnu Srbiju, a svi naši korisnici primaju uslugu istog kvaliteta, bez obzira na to, gde se oni nalaze.

Da li moramo sami da kupimo uređaj?
Ne, uređaj je uključen u cenu zakupa. O konkretnom tipu štampača/uređaja dogovorićete se sa našim savetnicima, u zavisnosti od vaših potreba.

Kako je sa kertridžima?
Kertridži i ostali potrošni materijal (sem papira i struje) su već uključeni u cenu zakupa, zato njih ne plaćate dodatno.

Kako je sa servisom uređaja?
Fiksna cena zakupa obuhvata sve usluge servisiranja. Izuzetak su neispravnosti prouzrokovani nemarnom ili nepravilnom upotrebom uređaja. U slučaju namernog oštećenja uređaja, popravka se če naplatiti po važećem cenovniku servisnih usluga.

Postanite član našeg tima

Trudimo se, da našim zaposlenima omogućimo da rade posao koji ih veseli. Verujemo da osoba zadovoljna sa svojim radnim mestom, taj posao obavlja najbolje.

Naša kompanija brzo raste, zato smo uvek u potrazi za mladim talentima.Da li bi želeli da se pridružite našem timu?

Trenutno imamo potrebu za sljedećim radnim mestima:
- komercialista na terenu.

Za moguću buduću saradnju, molimo vas da nam šaljete svoj CV na e-mail adresu info.ca@optiprint.rs.

Iznajmljivanje štampača
i multifunkcionalnih
uređaja u boji

Bezbrižno
štampanje u boji

Ekološko rešenje
za svaku kancelariju

Brza i efikasna
tehnička podrška